Kundeanbefalinger

Jeg har holdt foredrag om hjerneslag på Mysen, Strømmen, Hersleb, Sandvika, Kuben, Jessheim, Nes, Mailand, Glemmen, Drømtorp, Glemmen voksenopplæring, Greåker, Askim og Røyken.

Jeg har også holdt motivasjons foredrag for NKS Akershus, NKS Nannestad, Lions Fredrikstad og Best Helse

Foredrag om mine opplevelser i møte med helsevesenet har jeg holdt for ATL og Oslo Met turnusseminar for fysioterapeuter

Karoline Thomlevold Jøranli

OsloMet (tidligere HiOA) avd. fysioterapi Turnuskomiteen 2017

14.08.2018

Jannicke sitt foredrag om hennes erfaringer fra sin rehabilitering er oppsiktsvekkende, interessant og samtidig sjokkerende. For meg som helsefagarbeider får jeg virkelig lyst til å være en del av noe bedre i mange tilfeller og samtidig noe flau over hvordan systemet fungerer i rike Norge. Med det sagt er det så imponerende å høre hvordan Jannicke alltid har pågangsmot samme hva. Viktigheten av tidlig og intensiv rehabilitering trekker Jannicke frem som viktige prinsipper i sitt foredrag og det er gøy å høre hvordan Jannicke klarer å snu nedturer til oppturer. Foredraget til Jannicke anbefales varmt videre til kommende eller nåværende helsearbeidere. Det er pasientene vi jobber for! 

Ida Torgunn Kværnes

Fagleder HO ved Askim vgs

14.02.2018

Jeg synes det var en god balanse mellom fagstoff og din historie.

Du er et levende, ungt menneske, noe helt annet enn de eksemplene og casene elevene får servert i hverdagen/utdanningen.

Du forklarte anatomien og årsaken til hjerneslaget på en forståelig måte. Flere elever sa etterpå at de lettere forsto hva som virkelig skjer i hjernen ved et hjerneslag.

Du fikk understreket hvor viktig det er med trening, og det å komme raskt i gang med det etter hjerneslaget. (du har virkelig måtte stå på for å få trenet deg opp, og dette er jo helsevesenet ansvar)

Du har forresten et friskt språk: Det var befriende å lytte til, oppi alvoret

Fasinerende å se din "ståpåvilje", og hvor viktig det er å sette seg mål å jobbe mot. Veldig spennende å se hvor langt man kan nå ved å se muligheter og ikke begrensinger. Her har vi alle mye å lære!

Takk for levende og interessant foredrag Jannicke. Lykke til med alle prosjekter du driver.

Madelene Krogh lund

Elev ved Drømtorp VGS

28.11.2017


Hei! Jeg er elev på Drømtorp videregående skole hvor du holdt foredrag i dag. Vet at det er mange i Norge som foreleser om et eller annet men har aldri hørt at noen foreleser om hjerneslag og det synes jeg er utrolig bra. At du reiser rundt og forteller din historie og dine erfaringer gir oss en god tanke vekker, kan være med på å gjøre oss til bedre helsepersonell og få oss til å åpne blikket litt og rett og slett få oss til å våkne. Du fikk meg virkelig med i det du snakket om. Jeg kunne en del om hjerneslag men du fikk meg til å få mer forståelse for hvordan det kan være å være i en slik situasjon (selvom det er vanskelig å relatere seg til når man ikke er/ har vært i samme situasjon) men blir lettere å forstå pasienten man skal hjelpe. Ved at du fortalte hele din historie og måten du fortalte alt på kjente jeg meg veldig igjen i dine forklaringer og den indre stryken du har. Det blir ikke på samme måte for det er to forskjellige diagnoser men allikevel noen likhetstrekk. Jeg har adhd og for meg er hver dag en evig kamp om å fokusere, konsentrer seg og fungere «opptimalt» jeg fikk diagnosen i 2014/2015 og årene før det så merket jeg ikke noe annerledes ved meg selv og definerte meg selv som «normal» men når jeg fikk diagnosen ga det meg svaret på alt hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde og hvorfor jeg var som jeg var. På barneskolen hadde jeg dårlig skole prestasjoner Og synes skolen var veldig utfordrende når jeg begynte på VGs og fikk medisiner og virkelig startet på en linje som interesserte meg fikk jeg med meg mer og ønsket å prestere bedre og bedre og knak den koden. Dermed så sluttet jeg å gi opp, se fremover og gjøre så godt jeg kunne og kjempet Mer for tilpasset undervisning og tilrettelegging. For jeg så mine utfordringer, hva jeg trenger av hjelp og hvor jeg trenger hjelp. Og de siste årene så har lærere sett på meg som en diagnose men ikke meg bak. Jeg fikk bedre prestasjoner og gode karakterer og jeg etterlyste hjelp og det var for å få hjelp med struktur sånn at jeg ikke ble sittende med alt for mye og da sa dem hvorfor trenger du hjelp du har jo så gode karakterer men hadde de hjulpet meg så hadde belastningen blitt mindre fordi jeg må
Jobbe hardere enn andre. Og ved å høre på ditt foredrag kjente meg igjen med samtidig ikke. Det at man vil bli sett på bakgrunn av diagnose. Det at man vet sine utfordringer men må jobbe for å bli bedre men får aldri blitt helt frisk. Min far har sagt til meg helt siden jeg var liten akkurat det du kaller foredraget ditt «den som gir seg er en dritt» og allerede der fikk du meg til å kjenne meg igjen men samtidig ikke. Du er bare så utrolig rå. Stå på! Fortsett slik du har gjort. Dette mestrer du. Tusen takk for at du deler din historie med så mange. Det treffer mange det er jeg sikker på. Du er en sterk person. Jeg kommer til å følge deg og lese alt du skriver for du traff meg og ga meg noen tips og råd jeg kan bruke for å nå lenger med mine utfordringer for å aldri opp den motgangen jeg møter. Tusen takk

Kan ikke si noe annet enn at jeg ble utrolig rørt❤️